Premium was- & strijkservice in Amsterdam Oost

Gratis ophalen en bezorgen & Premium Miele kwaliteit

Schone & gestreken kleding in 3 stappen

4

1. Gratis opgehaald

Wij komen je was gratis ophalen in Amsterdam Oost bij jouw thuis of op werk. Van tevoren krijg je een katoenen waszak thuis gestuurd waar je ongesorteerd je was in kunt doen. 

2. Wassen & Strijken

Onze Miele-wasexperts zullen je kleding perfect wassen en strijken. En met 115 jaar aan waservaring kun je deze taak vol vertrouwen aan ons overlaten.

3. Thuis bezorgd

Onze bezorger brengt jouw was weer terug, wanneer jij maar wilt. Alles is netjes opgevouwen of opgehangen, zodat jij klaar bent voor je werk of een feestje. 

Nooit meer wassen & strijken

Miele Laundry Club neemt je was uit handen en zorgt dat jij je tijd kan besteden aan leukere dingen. Probeer het eens uit!

De Premium stomerij service in oost Amsterdam

Miele Laundry Club is jouw on-demand was- en strijkservice in Amsterdam Oost. Dus als jij bijvoorbeeld in Watergraafsmeer, Oostpoort of Betondorp woont, en geen tijd hebt voor de was of liever niet elk weekend naar de stomerij in de buurt rent, dan is Miele Laundry Club iets voor jou!

Wij zijn de meest populaire online was- en strijkservice in Amsterdam en doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken: je kunt gemakkelijk een wasje boeken via de website in plaats van wachten in de rij bij de dichtstbijzijnde wasserette.

Zoals gezegd, komen wij de was gratis ophalen op het tijdstip en de locatie naar keuze – ook voor hotels, restaurants en kantoren.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een Miele-waszak en komen wij de was bij je thuis ophalen – mogelijk zelfs binnen 24 uur! Het mooiste is dat Miele Laundry Club je de moeite bespaart voor het strijken van overhemden, die je standaard weer op hangers geleverd krijgt.

Miele Laundry Club is overal in de ring van Amsterdam beschikbaar in de Amsterdamse Grachtengordel, Amsterdam West en Amsterdam Oud-Zuid.

Onze was- & strijkservice prijzen

Vanaf €30,-

  • Gratis ophalen en bezorgen in Amsterdam
  • 115 jaar Miele ervaring voor perfect schone was
  • Niet tevreden? Geld terug

Het nieuwe type stomerij in Amsterdam Oost

Miele Laundry Club is hét alternatief voor de wasserette in de buurt. Heb je geen tijd of zin om je kleding te wassen of te strijken? Of wil je liever je tijd besteden aan leukere dingen dan de was?

Ga bijvoorbeeld genieten van het mooie groene Oosterpark of de culinaire restaurantjes in de Indische Buurt. Bezoek eens het Tropenmuseum of juist het Amsterdam Science Park of pak met vrienden de trein vanaf Amsterdam Amstel of Muiderpoort naar een andere stad met vrienden. 

Dat is sowieso leuker dan het doen van je was, toch?

Gelukkig heb je dan Miele om je te ontzorgen van je was! En één ding is zeker: je zult die wasserette in Betondorp echt niet gaan missen.

De Laundry Club is perfect voor het wassen en strijken van al je blousen, broeken en vooral overhemden! Alles wordt netjes gewassen volgens de wasvoorschriften op 30 graden en met de hand gestreken; alles met echte Miele-apparatuur.

Probeer ons eens! Zodra je de Miele Laundry Club hebt ervaren, zul je begrijpen waarom onze klanten zo dol zijn op onze service. Klik op de knop hieronder en boek je was!

Klaar voor je eerste was?

Miele Laundry Club is een nieuwe service. Momenteel zijn we overal actief in Amsterdam en is er nog een beperkt aantal ophaal- en bezorgmomenten. Hopelijk zien we je was snel tegemoet!