Op zoek naar een wasserette in Amsterdam?

Miele Laundry Club komt je helpen!

Veel makkelijker dan een wasserette!

MLC - Cirkel foto's

1. Gratis thuis ophalen

Wij komen je was gratis ophalen in Amsterdam bij jouw thuis of op werk. Van tevoren krijg je een Miele-waszak thuis gestuurd waar je ongesorteerd je was in kunt afgeven. 

2. Wassen & Strijken

Onze Miele-wasexperts nemen je de moeite uit handen door te wassen én te strijken. En met 115 jaar aan waservaring kun je deze taak vol vertrouwen aan ons overlaten.

3. Thuis bezorgd

Onze bezorger brengt jouw was weer terug, waar en wanneer jij maar wilt. Alles is netjes opgevouwen of opgehangen, zodat jij klaar bent voor je werk of een feestje. 

Nooit meer wassen & strijken

Miele Laundry Club neemt je was uit handen en zorgt dat jij je tijd kan besteden aan leukere dingen dan uren wachten bij de wasserette. Probeer het eens uit!

Bespaar jezelf tijd & moeite

Miele Wasservice

  • Gratis ophalen en bezorgen wanneer jij wilt
  • Meer vrije tijd voor leuke dingen
  • Je kleding weer als nieuw door onze wasexperts
  • Alles perfect gestreken op hangers

Gemiddelde wasserette

  • Kwartier heen en terug naar de wasserette
  • 1 uur wachten op je kleding bij de wasserette
  • Gevaar dat je kleding krimpt en slijt
  • Achteraf moet je ook nog zelf strijken

Op zoek naar een wasserette in de buurt?

Vraag: “Wat is de meest dichtstbijzijnde wasserette?” 

Antwoord: Miele Laundry Club! 

En het mooiste van alles? Wij komen naar jou toe. 

Dankzij Miele Laundry Club is de meest dichtstbijzijnde wasserette voortaan recht voor je deur. Of je nou aan het werk bent op de Zuidas of woont in centrum Amsterdam, Miele komt naar je toe!

De nieuwe 'wasserette' in Amsterdam

Miele Laundry Club is hét alternatief voor de wasserette in de buurt. Heb je geen zin of tijd om de was te doen of je kleding te strijken? Ben je het zat om elke weekend naar de wasserette te gaan? Of wil je liever je tijd besteden aan leukere dingen dan de was?

Wat je ook doet; het is sowieso leuker dan het doen van je was, toch?

Gelukkig heb je dan Miele om je te ontzorgen van je was! En één ding is zeker: je zult die Amsterdamse wasserette in de buurt echt niet gaan missen.

De Miele Laundry Club is perfect voor het wassen en strijken van al je blousen, broeken en vooral overhemden! Alles wordt netjes gewassen in onze premium wasserette volgens de wasvoorschriften op 30 graden en met de hand gestreken; alles met echte Miele-apparatuur.

Probeer ons eens! Zodra je de Miele Laundry Club hebt ervaren, zul je begrijpen waarom onze klanten zo dol zijn op onze service. Klik op de knop hieronder en boek je was!

Klaar voor je eerste was?

De Miele Laundry Club wasserette staat voor je klaar! Probeer het eens uit en ontdek het gemak van onze wasservice.