Premium was- & strijkservice in Amsterdam Zuid

Gratis ophalen en bezorgen & Premium Miele kwaliteit

Schone & gestreken was in 3 stappen

4

1. Gratis opgehaald

Wij komen je was gratis ophalen in Amsterdam Oud-Zuid bij jouw thuis of op werk. Van tevoren krijg je een katoenen waszak thuis gestuurd waar je ongesorteerd je was in kunt doen. 

2. Wassen & Strijken

Onze Miele-wasexperts zullen je kleding perfect wassen en strijken. En met 115 jaar aan waservaring kun je deze taak vol vertrouwen aan ons overlaten.

3. Thuis bezorgd

Onze bezorger brengt jouw was weer terug, wanneer jij maar wilt. Alles is netjes opgevouwen of opgehangen, zodat jij klaar bent voor je werk of een feestje. 

Nooit meer wassen & strijken

Miele Laundry Club neemt je was uit handen en zorgt dat jij je tijd kan besteden aan leukere dingen. Probeer het eens uit!

De Premium stomerij service in Oud Zuid

Miele Laundry Club is jouw on-demand was- en strijkservice in Amsterdam Zuid. Dus als jij bijvoorbeeld in Oud-Zuid, de Rivierenbuurt of bij de Zuidas woont, en geen tijd hebt voor de was of elk weekend naar de wasserette in de buurt rent, dan is Miele Laundry Club iets voor jou!

Wij zijn de meest populaire online wasservice in Amsterdam en doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken: je kunt gemakkelijk een was boeken met via de website in plaats van wachten in de rij bij de dichtstbijzijnde stomerij.

Zoals gezegd, komen wij de was gratis ophalen op het tijdstip en de locatie naar keuze – ook voor hotels, restaurants en kantoren.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een Miele-waszak en komen wij de was bij je thuis ophalen – mogelijk zelfs binnen 24 uur! Het mooiste is dat Miele Laundry Club je de moeite bespaart voor het strijken van overhemden, die je standaard weer op hangers geleverd krijgt.

Miele Laundry Club is overal in de ring van Amsterdam beschikbaar in centrum Amsterdam, Amsterdam West en Amsterdam Oost.

Onze was- & strijkservice prijzen​

Vanaf €30,-

  • Gratis ophalen en bezorgen in Amsterdam
  • 115 jaar Miele ervaring voor perfect schone was
  • Niet tevreden? Geld terug

Het nieuwe type 'stomerij' in Amsterdam Zuid

Miele Laundry Club is hét alternatief voor de stomerij in de buurt. Heb je geen tijd of zin om de was te doen of te strijken? Ben je het zat om elke week naar de wasserette in Oud-Zuid, de Rivierenbuurt of bij de Zuidas  te gaan? Of wil je liever je tijd besteden aan leukere dingen dan de was?

Ga bijvoorbeeld genieten van het mooie groene Vondelpark of de eettentjes op de Zuidas. Bezoek eens het Rijksmuseum of het Stedelijk Museum Amsterdam of ga naar een evenement in het Olympisch Stadion met vrienden. En sluit de avond af met een hapje en een drankje bij de Heineken Experience in de Oude Pijp.

Dat is sowieso leuker dan het doen van je was, toch?

Gelukkig heb je dan Miele om je te ontzorgen van je was! En één ding is zeker: je zult die wasserette op de Zuidas echt niet gaan missen.

De Laundry Club is perfect voor het wassen en strijken van al je blousen, broeken en vooral overhemden! Alles wordt netjes gewassen volgens de wasvoorschriften op 30 graden en met de hand gestreken; alles met echte Miele-apparatuur.

Probeer ons eens! Zodra je de Miele Laundry Club hebt ervaren, zul je begrijpen waarom onze klanten zo dol zijn op onze service. Klik op de knop hieronder en boek je was!

Klaar voor je eerste was?

Miele Laundry Club is een nieuwe service. Momenteel zijn we overal actief in Amsterdam en is er nog een beperkt aantal ophaal- en bezorgmomenten. Hopelijk zien we je was snel tegemoet!