Op zoek naar een stomerij in Amsterdam?

Miele Laundry Club komt je helpen!

Veel makkelijker dan een stomerij!

MLC - Cirkel foto's

1. Gratis thuis ophalen

Wij komen je was gratis ophalen in Amsterdam bij jouw thuis of op werk. Van tevoren krijg je een Miele-waszak thuis gestuurd waar je ongesorteerd je was in kunt afgeven. 

2. Stomen & Strijken

Onze Miele-wasexperts nemen je de moeite uit handen door te wassen én te strijken in onze ultieme Miele-stomerij. En met 115 jaar aan waservaring kun je deze taak vol vertrouwen aan ons overlaten.

3. Thuis bezorgd

Onze bezorger brengt jouw was weer terug, waar en wanneer jij maar wilt. Alles is netjes opgevouwen of opgehangen, zodat jij klaar bent voor je werk of een feestje. 

Nooit meer wassen & strijken

Miele Laundry Club neemt je was uit handen en zorgt dat jij je tijd kan besteden aan leukere dingen dan uren wachten bij de stomerij. Probeer het eens uit!

Bespaar jezelf tijd & moeite

Gemiddelde stomerij

  • Zelf je kleding brengen naar de stomerij
  • Beperkte openingstijden om af te halen
  • Geen keurmerken

Miele Stomerij-service

  • Gratis bezorging wanneer jij wilt (ook in de avond)
  • Miele-kwaliteit verzorging door onze wasexperts
  • Meer vrije tijd voor leuke dingen

Op zoek naar een stomerij in de buurt?

Vraag: “Wat is de meest dichtstbijzijnde stomerij?” 

Antwoord: Miele Laundry Club! 

En het mooiste van alles? Wij komen naar jou toe. 

Dankzij Miele Laundry Club is de meest dichtstbijzijnde stomerij voortaan recht voor je deur. Of je nou aan het werk bent op de Zuidas of woont in centrum Amsterdam, Miele komt naar je toe!

De nieuwe 'stomerij' in Amsterdam

Miele Laundry Club is hét alternatief voor de stomerij in de buurt. Heb je geen zin of tijd om de was te doen of je kleding te strijken? Ben je het zat om elke weekend naar de stomerij te gaan? Of wil je liever je tijd besteden aan leukere dingen dan de was?

Hoe je je tijd ook besteed; het is sowieso leuker dan het doen van je was, toch?

Gelukkig heb je dan Miele om je te ontzorgen van je was! En één ding is zeker: je zult die Amsterdamse stomerij in de buurt echt niet gaan missen.

De Miele Laundry Club is perfect voor het wassen en strijken van al je blousen, broeken en vooral overhemden! Alles wordt netjes gewassen in onze premium stomerij volgens de wasvoorschriften op 30 graden en met de hand gestreken; alles met echte Miele-apparatuur.

Probeer ons eens! Zodra je de Miele Laundry Club hebt ervaren, zul je begrijpen waarom onze klanten zo dol zijn op onze service. Klik op de knop hieronder en boek je was!

Klaar voor je eerste was?

De Miele Laundry Club stomerij staat voor je klaar! Probeer het eens uit en ontdek het gemak van onze wasservice.