Premium was- & strijkservice in hartje Amsterdam

Gratis ophalen en bezorgen & Premium Miele kwaliteit

Gewassen & gestreken kleding in 3 stappen

MLC - Cirkel foto's

1. Gratis opgehaald

Wij komen je was gratis ophalen in het centrum van Amsterdam bij jouw thuis of op werk. Van tevoren krijg je een luxe waszak thuis gestuurd waar je ongesorteerd je was in kunt afgeven. 

2. Wassen & Strijken

Onze Miele-wasexperts zullen je kleding perfect wassen en strijken. En met 115 jaar aan waservaring kun je deze taak vol vertrouwen aan ons overlaten.

3. Thuis bezorgd

Onze bezorger brengt jouw was weer terug, wanneer jij maar wilt. Alles is netjes opgevouwen of opgehangen, zodat jij klaar bent voor je werk of een feestje. 

Amsterdam Centrum Grachtengordel

Nooit meer wassen & strijken

Miele Laundry Club bespaart je de tijd en moeite van het wassen en zorgt dat jij je tijd kan besteden aan leukere dingen. Probeer het eens uit!

De Premium stomerij service in de Amsterdamse Binnenstad

Miele Laundry Club is jouw on-demand was- en strijkservice in Amsterdam Centrum. Dus als jij bijvoorbeeld in de Grachtengordel, de Weesperbuurt of bij Amsterdam Centraal woont, en geen tijd hebt voor de was of elk weekend naar de stomerij in de buurt rent, dan is Miele Laundry Club iets voor jou!

Wij zijn de meest populaire online strijkservice in Amsterdam en doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken: je kunt gemakkelijk een was boeken met via de website in plaats van wachten in de rij bij de dichtstbijzijnde wasserette.

Zoals gezegd, komen wij de was gratis ophalen op het tijdstip en de locatie naar keuze – ook voor hotels, restaurants en kantoren.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een Miele-waszak en komen wij de was bij je thuis ophalen – mogelijk zelfs binnen 24 uur! Het mooiste is dat Miele Laundry Club je de moeite bespaart voor het strijken van overhemden, die je standaard weer op hangers geleverd krijgt.

Miele Laundry Club is overal in de ring van Amsterdam beschikbaar in Amsterdam Zuid, Amsterdam West en Amsterdam-Oost.

Onze strijk- & wasservice prijzen

Vanaf €30,-

  • Gratis ophalen en bezorgen in centrum Amsterdam
  • 115 jaar Miele ervaring voor perfect schone was
  • Niet tevreden? Geld terug

Het nieuwe type 'stomerij' in Amsterdam Centrum

Miele Laundry Club is hét alternatief voor de stomerij in de buurt. Heb je geen tijd of zin om de was te doen of te strijken? Ben je het zat om elke week naar de wasserette op de Dam, het Waterlooplein of de Keizersgracht te gaan? Of wil je liever je tijd besteden aan leukere dingen dan de was?

Ga bijvoorbeeld genieten van de grachtengordel of de eettentjes aan de Vijzelstraat. Ga eens langs bij Nemo of pak met een paar vrienden de trein vanaf Amsterdam Centraal naar een uithoek van het land. En sluit de avond af met een hapje en een drankje in het bloeiende centrum van onze hoofdstad.

Dat is sowieso leuker dan het doen van je was, toch?

Gelukkig heb je dan Miele om je te ontzorgen van je was! En één ding is zeker: je zult die wasserette op de Nieuwmarkt echt niet gaan missen.

Laundry Club is perfect voor het wassen en strijken van al je blousen, broeken en vooral overhemden! Alles wordt netjes gewassen of gestoomd volgens de wasvoorschriften op 30 graden en met de hand gestreken; alles met echte Miele-apparatuur.

Probeer ons eens! Zodra je de Miele Laundry Club hebt ervaren, zul je begrijpen waarom onze klanten zo dol zijn op onze service. Klik op de knop hieronder en boek je was!

Klaar voor je eerste was?

Miele Laundry Club is een nieuwe service. Momenteel zijn we overal actief in de ring van Amsterdam en is er nog een beperkt aantal ophaal- en bezorgmomenten. Hopelijk zien we je was snel tegemoet!